Seuraa meitä Facebookissa Seuraa meitä Instagramissa

Nuorten pianoakatemiaan kuusi uutta opiskelijaa

Tiedote 6.11.2018

Erityislahjakkaita nuoria pianisteja valmentavan Nuorten pianoakatemian koesoitossa sunnuntaina 4.11. valittiin kuusi uutta opiskelijaa. Uudet opiskelijat ovat iältään 10–16-vuotiaita ja ovat kotoisin mm. Mikkelistä, Keuruulta, Espoosta ja Helsingistä.

Pianoakatemiaan valittiin Leona Kunnamo, 16, Aino Lappalainen, 12, Pyry Paunio, 15, Vilina Rainisto, 12, Niilo Ruotsala, 16 ja Lumia Simos, 10. Valitsijalautakunnan mukaan kriteerit täyttäviä lahjakkaita hakijoita oli enemmän kuin koulutukseen voitiin ottaa. Tästä syystä lautakunta myönsi myös mestarikurssistipendit Carla Alasaarelalle, 16, Kaika Niskakankaalle, 12 ja Oskari Riihimäelle, 16.

Nuorten pianoakatemia on opiskelijoille maksuton koulutusohjelma, joka toimii Jane ja Aatos Erkon säätiön rahoituksen turvin. Nuorten pianoakatemian opiskelijat tapaavat intensiivikurssien merkeissä 7–8 kertaa vuodessa. Viimeisen vuoden aikana pianoakatemiassa ovat opettaneet mm. pianotaiteilijat Tuija Hakkila, Antti Hotti, Hui-Ying Liu-Tawaststjerna, Niklas Pokki, Robert Levin, Emanuel Krasovsky, Age Juurikas ja Jeremy Denk.

Lisätietoja:
nuortenpianoakatemia@gmail.com