Seuraa meitä Facebookissa Seuraa meitä Instagramissa

Nuorten pianoakatemian opiskelijavalinta 2021

Tiedote 27.4.2021

Nuorten pianoakatemian valintakokeet kesällä 2021 järjestetään kaksivaiheisena. Ensimmäinen vaihe toteutetaan videohakuna, jonka määräaika on torstai 10.6.2021, ja toinen vaihe etäyhteydellä perjantaina 18.6.2021.
Linkit hakuvideoihin sekä muut vaaditut dokumentit tulee toimittaa sähköpostiosoitteeseen nuortenpianoakatemia@gmail.com.

Ensimmäisen vaiheen videohaun ohjelma:
* J.S. Bachin musiikkia
* Wieniläisklassisen sonaatin nopeatempoinen osa
* Vapaavalintainen ohjelma
Ohjelman suosituskesto on 15 minuuttia. Kaikki teokset on esitettävä ulkoa. Valintakoevideossa on näyttävä hakijan kädet ja jalat. Koko ohjelmaa ei tarvitse tallentaa yhtäjaksoisesti: eri teokset voi tallentaa eri kertoina ja eri tiloissa. Kukin teos täytyy kuitenkin tallentaa leikkaamattomana yhdellä otolla.

Hakijoita pyydetään toimittamaan ensimmäisessä vaiheessa valintakoevideoiden lisäksi oman pianonsoiton opettajan lausunto hakijan soveltuvuudesta Nuorten pianoakatemian opiskelijaksi. Hakemuksessa tulee käydä ilmi hakijan myös henkilö- ja osoitetiedot, huoltajan yhteystiedot sekä lyhyt selvitys tähänastisista musiikkiopinnoista ja mahdollisista saavutuksista.

Toinen erä järjestetään etäyhteydellä perjantaina 18.6.2021, jolloin hakijat haastatellaan ja he esittävät lyhyen omaksumistehtävän, joka lähetetään heille viimeistään 14.6.2021.

Opiskelupaikka myönnetään yhdeksi vuodeksi kerrallaan. Opiskelijoilta edellytetään sitoutumista pianoakatemian toimintaan. Nuorten pianoakatemian opiskelijaksi ei voida valita Sibelius-Akatemian nuorisokoulutuksen opiskelijoita.

Lisätietoja:
nuortenpianoakatemia@gmail.com
www.nuortenpianoakatemia.fi